Thursday, June 28, 2007 | By: CahayaMatakuYangMenyaksikan

.....('',).........Blogku...

Hari ini, alhamdulillah, dapat juga untuk edit sedikit layout pada blog ini walaupun masih belum ada posting yang sebenarnya..Posting sebelum ini hanyalah pengenalan dan penghargaan... Sebenarnya, sebelum ni dh ada blog kat friendtser, tp yang ni mungkin untuk yang lebih proper. Jauh dari sudut hati, kelahiran blog ini hanyalah semata-mata untuk diri ini untuk meluahkan segala apa yang di minda dan di hati. Nak kata diari, mana boleh coz jadi tatapan ramai. Tapi tak tau la ramai mana, hehehe.. Selain itu juga, blog ini untuk mengasah bakatku dalam penulisan. Tapi tak pasti la ada ke x bakat tu untuk diasah. Hehe.. Apapun, insya ALLAH, segalanya boleh jika kita benar-benar punya keazaman untuk mencapai sesuatu perkara.. Dan mungkin juga kelahiran blog ini kerana saya benar-benar berminat dan menghayati penulisan blog2 dr bloggers yang hebat. Yang paling saya kagumi sudah tentu abu saif..('',)..walaupun ustaz x kenal saya, tapi saya kenal dia..hehe...Rasanya setakat ini dulu posting kali ini..Kul 10 mlm jap lagi, ada mesyuarat..Ya ALLAH, permudahkan urusanku..

Wassalam...