Thursday, November 5, 2009 | By: CahayaMatakuYangMenyaksikan

Sanah Helwah ya Ukht

Kek Birthday...

Puding Koktel (Mas Haliza buat) --> kek besday wana...hehe

Salam...

Nak juga post sal entry ni... Hehe... Semalam geng2 kami jemaah surau wat surprise kat sorang tu, yg namanya Ani Una...Birthday dia smlm...

Yang lawaknya, malu plak nak potong kek...hehe...

Hepi sbb merapatkan ukhwah kami..Kdg2 ada juga yg lum kenal, so bila ada 'function' ni, terasa terpupuknya ukhwah itu...

Thanx to all yang menjayakannya... Buat tuan punya badan, Cik Anisah Husna Ismail, semoga makin tabah melayari liku2 hidup... Dah umur 22 tahun, kna 'mature' sket...Haha...

p/s : Ingat tu, birthday kita terbalikkan.. hehe...4/11 dan 11/4...

3 comments:

Pemuda@gamA said...

Teringat bila ada yang beli kek masa ulang tahun kelahiran ana masa jadi ajk surau. :) Suka buat surprise...

aniuna said...

syukran jazilan..
wuuu...
sungguh terharu...

MiSS WaNa HeRMan said...

SALAM...
SEDIHNYA KAK ATEH...
KEK PUDING PUN JADILAH..
PENTINGNYA SDp..
semua saya makan..
thanz kak mas...
lain kali jgn lupa ajak wana kalo ada befday sapa..
hehehehehe